Massage

Svensk Klassisk Massage


Duo

Den svenska klassiska massagen är känd för att vara hård   och  djupgående. Med de tekniker som används pressas och tänjs muskler och bindväv så att blodcirkulationen i musklerna stimuleras. Vi kan med massagen minska din smärta, oro och trötthet som oftast är orsakad av kroniska smärtor i ryggen, nacken och huvudet.

 

 

I vissa fall räcker det med en behandling och ibland kan det behövas ett par behandlingar innan man känner sig bra. Men regelbunden massage är alltid att rekommendera för att motverka besvär i musklerna.

 

Vi erbjuder allt ifrån en hård, djupgående behandling till en mjukare avslappningsmassage, helt  beroende på individuella behov och egen önskan.

 

Gravidmassage

Massage under graviditeten hjälper kroppen att slappna av och skapar lugnande hormoner i kroppen som även ditt barn får ta del av. Vi har en specialbänk med hål för magen som gör att du hos oss kan ligga på mage och slappna av i ryggen, vilket många har längtat efter en bit in i graviditeten.

 

Duomassage

Med en duomassage får du möjligheten att dela din massageupplevelse med någon du tycker om. Ni får en varsin djupgående  massage samtidigt, sida vid sida, på varsin massagebänk. Efteråt bjuder vi på uppfriskande dryck och choklad. Ni har också fri tillgång till husets uppvärmda bastu och duschar både innan och efter massagen. 

Skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret om du/ni vill boka en trevlig massagestund tillsammans.

 

Våra duopriser:

30 min -  1 100 kr

45 min - 1 300 kr

60 min  - 1 500 kr

90 min - 2 000 kr

 

Friskvård

Vi är kopplade till Actiway, Wellnet och Min friskvård men har ni någon annan friskvårdspartner så löser vi det.   Vi kan även fakturera direkt till ditt företag.

 

Friskvård - Avdragsgillt för företag.